PFO folder doesn’t open up anymore… ” ERROR : Recovery mount failed ”

Home Forums PFM Audit Package End User Support PFO folder doesn’t open up anymore… ” ERROR : Recovery mount failed ”

This topic contains 2 posts, has 2 voices, and was last updated by  Joe Lowe 2 months, 4 weeks.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts

  • user246
    Posts: 1

    Hi, I have a PFO file worth 6.56GB… I have it on both of my computers and both of them have the same result when I try to open it. I know the password but it still doesn’t work… The file and password worked just fine until maybe a few months back. Is there a way to recover all the files? most of them are jpeg files and mp3 and mp4 and note stuff… if there’s any way, can you tell me how to retrieve all the files with a detailed explanation… (I’am a beginner in terms of cmd prompt stuff….)

    NOTE: Recovery mount initiated.
    NOTE: Reading all frame headers to find most recent directory. This may take a while…
    ERRROR : invalid node tag at 70:AEF0
    NOTE: Attempting directory mount from 3D:1FA50
    ERRROR : invalid node tag at 3D:1FA50
    NOTE: Attempting direction from C:1AEC0
    ERRROR : invalid node tag at C:1AEC0

    and the list goes on and on about the note and error…

    • This topic was modified 2 months, 4 weeks by  user246.
    • This topic was modified 2 months, 4 weeks by  user246.
    • This topic was modified 2 months, 4 weeks by  admin.

    Joe Lowe
    Posts: 77

    The PFO file has somehow become corrupted. You may be able to recover some of the contents using the recovery tools. See:

    http://pismotec.com/forums/topic/how-can-i-repair-pfo-file/

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.